2011. május 29., vasárnap

Samsung C6112 Dual SIM, szinte új, 1+2 év garancia - Jelenlegi ára: 22 900 Ft

1 hónapos, április 21- én vásárolt Dual SIM-es Samsung mobil eladó. Magyar nyelvű! A többi hirdetésben nem mindenki azzal árulja, azért olcsóbb némelyik, és kevesebb a garancia is rá!
Valódi Dual SIM, tehát egyszerre mindkét kártya fent van a hálózaton, bármelyikre érkezhet hívás vagy sms. Hívás ill. üzenet írás előtt egy gombbal válthatunk, ha nem az alapértelmezett kártyáról akarunk kommunikálni. Mindkét SIM- hez külön téma állítható be (a fotókon 1-eshez kék, 2-eshez bordó), hogy ezáltal is jól elkülöníthető legyen a két profil.
Munka és magáncélú egyidejű használathoz ideális, mindkét kártyafoglalat természetesen független. Micro SD- vel bővíthető, kamerás, a többi tulajdonsága egy középkategóriás mobil szintje. Részletes műszaki adatok az alábbi linken:
http: //www. telefonguru. hu/keszulekek/keszulek-guru_samsung_C6112. asp
Össze sem hasonlítható a gagyi kínai duplasim-es telefonokkal, a Samsung itt is jó minőséget alkotott. Én is csak azért adom el, mert sok-sok éves Sony Ericsson használat után nem jött be sajnos a Samsung menüje.
Eredeti dobozában, eredeti tartozékaival adom: sztereo headset, hálózati töltő (memóriakártya vagy adatkábel nem járt hozzá). Garancia: 1 év teljeskörű + 2 év a softwer-re.
Személyes átvétel (készpénz) lehetséges Székesfehérváron, Bicskén, Tatabányán, Oroszlányon. Egyéb esetben átutalás után postázok, költsége a vevőt terheli. Utánvét nincs, csere nem érdekel!
Előzetes rossz tapasztalataim alapján az alábbi feltételekkel élek, melyet kedves partnereim a licitálással tudomásul vesznek:
- Kérem a nyertest, hogy max. 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot. Ellenkező esetben egyetlen emailt küldök jelentkezésül, további két napig várok, majd megy a negatív minősítés, a terméket pedig újra felrakom. Nem érdekel, hogy beteg volt, külföldön volt, meghalt a nagymamája, elromlott egész Magyarországon az internet és sorolhatnám az eddig előfordult kifogásokat, nem érdekel. Én komolyan veszem az adásvételt, elvárom mástól is.
- 10 minősítés alattiaknak nem válaszolok a terméklapon feltett kérdéseire. Ha leüti, előre utalás után viheti, de semmi alku, okoskodás, kérés, variálás stb.
- Leütés után alku nincs!



Jelenlegi ára: 22 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 22:13
. Samsung C6112 Dual SIM, szinte új, 1+2 év garancia - Jelenlegi ára: 22 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése