2012. február 27., hétfő

műfüves vagy terem cipő PUMA - Jelenlegi ára: 1 Ft

                                        Üdvözöllek!!!
Az aukció tárgya egy új, egyszer próbált férfi 46-os méretű focicipő... stoplis, műfüves cipő!
A képek önmagukért beszélnek!!!!
Nagyon szuper, szép darab!!!!!
Nem fogsz benne csalódni!! Garantálom!!
Fizetés: -banki átutalás vagy befizetés (otp) Ha több terméket szeretnél összevárni azt kérlek jelezd felém.. köszönöm!
( Több termék vásárlása esetén természetesen egyszeri postaköltséget kell kifizetni összsúlytól függően, amit aukció lejárta után megírok majd a nyertesnek. )
--Természetesen a postaköltség a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. Kérlek utalás előtt a postaköltséget egyeztessük. Ha fizetési haladékot vagy bár mi mást szeretnél kérni nyugodtan írd meg, rugalmas vagyok, mindent meg lehet beszélni...: )
FONTOS!!!: Utaláskor légy szíves közleménybe írd be a felhasználó neved, és a megnyert termék azonosítóját.. Személyes átvételt nem tudok megoldani, de tehetek kivételt! : ) Sz. szám..: 11773384-00992642 OTP
Kérem a nyertest, hogy 3 munkanapon belül jelentkezzen e-mail-ben, és 1 héten belül rendezze tartozását. A pénz beérkeztét követően 3-4 munkanapon belül postázom a terméket. Amennyiben 1 hét eltelte után nem utal, vagy nem jelzi szándékát, negatív értékeléssel a terméket újra hírdetem!
Elsősorban családom kinőtt, megunt női, férfi és gyerekruháit töltöm fel folyamatosan! Ezek többsége mind használt holmi(van, amit itt vettem, és már kinőttük, vagy nem lett jó)
Másodsorban külföldről származó ruhákat árulok, ezeknek a hibáit is minden esetben jelzem! Ha valamit nem jeleztem azt nem vettem észre! Elnézést kérek érte!
Rongyot nem teszek fel. Előforduló hibák itt lehetnek foltok, bolyhosodás, apró lyuk, varrás melletti javítani való, minta töredezettség, alakvesztés, de amit észreveszek, mindenképp jelzem!! A ruhák dobozban, zsákban állnak, ezért mosás, vasalás rájuk fér, de ez már az új tulajdonos feladata lesz, én nem foglalkozom vele, rengeteg idő lenne..
Minden esetben a mért adatokat vedd figyelembe, mert a méret csalós és ha mégsem lesz jó, nem áll módomban visszavenni!! amennyiben bár mi egyéb kérdésed lenne nyugodt szívvel kérdezz : )
///AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon a termékre. ///
licitet nem törlök!
Garancia: Nincs - köszönöm a megértésüket! - Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 12:50
. műfüves vagy terem cipő PUMA - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése